четвер, 23 квітня 2015 р.

Палітра рідної природи

День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України. Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища. Бібліотека не залишилася осторонь, підготувала виставку вернісаж «Палітра рідної природи», представлені книги,  допомагають здійснити подорож заповідними місцями Донеччини, поринути у світ природи та неповторної краси рідного краю. У книгах представлені кольорові ілюстрації ландшафтів області, геологічних утворень, рослин і тварин.  Виставку вернісаж доповнили роботи Терехової Світлани Олександрівни  вишивка стрічками.
 
Земля надсилає людству багато застережень.. Кожен із нас повинен чітко усвідомлювати, що ми не можемо просто заплющувати очі на проблеми екології і свій посильний внесок може зробити кожен. Читачі бібліотеки, жителі села Вірівка  вже кілька днів  активно беруть участь в поліпшенні стану довкілля.

 Давайте зробимо все, щоб діти та онуки дихали пахощами квітів, чули спів птахів, ходили по м’якій травичці, милувалися сходом сонця. Давайте залишимо їм у спадок чисту та прекрасну Землю!







Немає коментарів:

Дописати коментар