пʼятницю, 30 березня 2018 р.

Тиждень дитячого читання

У Вірівській сільській бібліотеці проходить Тиждень дитячого читання, який дарує дітям відчуття радості спілкування з друкованим Словом.
  Відкрила Тиждень книжкова поличка письменників-ювілярів «Творили й творимо для вас», також яскраво оформлена програма заходів на всі дні тижня, запрошує відвідувачів і допомагає їм зорієнтуватися і активно брати участь у тих заходах, які пропонує бібліотека.
  Завітавши до бібліотеки читачів зустрічає книжкова полиця «Книжки мов дивні розсипи скарбів», і кожен скарб чекає свого володаря.
Відвідавши гурман – сніданок «Дуже смачні історії », присутні, в  бесіді за чашкою чаю дізналися про найменші в світі книги. В меню ця історія йшла під назвою «Книжкові канапулі», «Супер-бутерброд» познайомив з книгами: велетнем, найдорожчою книгою, найтовстішою і незвичайною. На десерт «Смаколики» - цікаві історії про колекції книг.

  Відео-година «Книга – мовою екрана» зібрала біля екрану дітей. Бібліотекар разом з учасниками заходу перегорнули сторінки улюблених творів, згадали героїв казок, відгадували загадки. Як порівняти Книгу та Кіно? Чи є щось цікавіше ніж книга? Мабуть тільки фільм або мультик за цією книгою!