неділю, 12 травня 2019 р.

З Днем матері

День матері щорічно в Україні відзначають у другу неділю травня, у цьому році 12 травня. Цього дня діти вітають своїх матусь словами вдячності та любові, нагадуючи їм, яку важливу роль мама відіграє у їхньому житті.
 З нагоди свята Бєгєй Г.С бібліотекар Вірівської сільської бібліотеки та Максимова Н.Г культорганізатор дозвілевої роботи Вірівського будинку культури провели акцію «Букет із маминих імен» та «Скажи ніжні слова мамі». До привітальної акції для найріднішої людини, яка дала життя, долучилися читачі бібліотеки, жителі села та району. Кожен бажаючий мав змогу написати ім’я своєї мами та залишити привітання для неї у вигляді пелюстки з квітки. З квіток-імен склався чудовий, яскравий букет.
 Це свято – привід сказати мамі про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина. Діти і дорослі надсилали sms- привітання для своїх мам, із задоволенням коментували вірші про маму, співали пісні, малювали листівки.
 Бібліотекар виготовила святкові вітальні листівки, які у день проведення акції діти дарували своїм матусям.
В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.





















Немає коментарів:

Дописати коментар