четвер, 8 вересня 2016 р.

Визволенню Донбасу присвячується

8 вересня весь Донбас відзначає День визволення від німецько – фашистських загарбників. Це свято, як і День Перемоги, відзначається мітингами, парадами і заздравицями на честь ветеранів війни.
На мітингу в селі Вірівка були присутні жителі села, вихованці дитячого садка «Дзвіночок» та військовослужбовці. Вшанували загиблих воїнів хвилиною мовчання і поклали гірлянду та квіти до обеліску Невідомому солдату.
На долю нашого краю, як і на долю рідної України, випало лихоліття. Два довгих роки гітлерівська орда руйнувала наш край, а Донбас, нескорений, воював на всіх фронтах, в партизанських загонах і підпіллі, разом зі всією великою країною кував Велику Перемогу.

В День визволення Донбасу в бібліотеці проведено годину патріотизму «Визволенню Донбасу присвячується». Відвідали кімнату  бойової і трудової слави, учасникам заходу також було запропоновано звернутися до сторінок історії   книжкової полиці «Роки опалені війною»,  щоб дізнатися більше про ту перемогу, про героїв-донбасівців, про правду тієї війни. Треба пам'ятати, щоб жити.







Немає коментарів:

Дописати коментар