вівторок, 7 травня 2019 р.

Акція "Малюємо Перемогу"


Напередодні Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  з метою вшанування ветеранів війни, увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні, а також утвердження патріотизму та національної гідності Вірівська сільська бібліотека   провела акцію «Малюємо Перемогу» . До акції долучилися Вірівський будинок культури, дитячий творчий колектив «Фантазія», ДНЗ «Дзвіночок».
Розпочалася акція з огляду літератури, представленій на  книжковій виставці «Шлях Великої Перемоги», потім конкурс малюнку  на асфальті. Яскраві малюнки прикрасили вхід перед Будинком культури, саме там замайоріла кольорова веселка під назвою «Перемога».  Діти ДНЗ «Дзвіночок» олівцями та фарбами зобразили свої уявлення про День Перемоги. На дитячих малюнках – сонце, квіти, дерева, танки…
Потім діти   прикрашали голубами миру мапу України, ніби розсилали мир і злагоду по всіх куточках нашої країни.
Бібліотекар Бєгєй Г.С. поздоровила з Днем Перемоги ветерана Другої світової війни, інваліда I групи Кривенок Сергія Сергійовича, побажала міцного здоров’я, мирного неба та довголіття.
Сергій Сергійович також приймав щирі привітання від військовослужбовців Добропільського міського комісаріату.
Ми пам’ятаємо полеглих на полі битви і низько вклоняємося ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни і підняли країну з руїн у післявоєнні роки.
Честь і шана живим! Вічна слава загиблим! Хай не згасає пам'ять про героїв!



















Немає коментарів:

Дописати коментар